Deltidsassistent søges💜

Butik HYGLIG søger en udadvendt og loyal assistent til vores butik i Thisted, der vil være med til præge udviklingen og bidrage til virksomhedens fortsatte eksplosive vækst gennem en stilling til vores butik i Thisted.  

 

Du vil arbejde tæt sammen med butiksejeren, og vil få en del ansvarsområder for butikken. Da vi også har webshop vil der også være opgaver her. Opgaverne er alsidige og består navnlig i; Salg og daglig drift, kundevejledning, hvor det herunder gælder om at skabe en enestående oplevelse for vores kunder, visuel præsentation, afholde events, opretholde lagerdisciplin, samt rengøring af butikken, således butikken altid stråler og er klar til at modtage vores søde kunder. 

 

På webshoppen er der opgaver som ordrehåndtering, pakke ordre, returneringer, kundeservice samt oprettelse af nye varer og opfyldning af varer, sidst men ikke mindst indkøb af nye varer. 

 

Der er stor fokus på kunder såvel som de sociale medier, hvor vi dagligt skyder content og laver tryout og visuelt viser butikken frem. Så det forventes at man er klar på at vise ansigt ud af til både på vores sociale medier og på vores webshop. 

 

Personlige kvalifikationer som vi søger; stærk serviceminded og resultatorienteret sælger med flair for MERsalg, fleksibel, omstillingsparat, professionel, energisk, imødekommende, samt struktureret og arbejdsom. Kort sagt; Du skal elske boliginteriør og alt hvad der indebære fashion. 

 

Hos HYGLIG dyrker vi en arbejdskultur med frihed under ansvar og sociale arrangementer. Vi har en uformel omgangstone, hurtige arbejdsgange og en flad organisationsstruktur, hvor der er kort vej fra idé til handling. Hver dag er aldrig ens. 

 

Stillingen er timelønnet hvor der vil være ekstra timer i sommerferien, eftermiddagsvagter, og inkluderet arbejdsdage i butikken om lørdagen, med en lørdags fri om måneden.

 

Løn efter kvalifikationer.

 

Hvis du ønsker et sabbatår er vi det helt rigtige sted og søge lige nu🎀

 

Hos HYGLIG er engagement, passion og lyst til at sælge et must.


Send venligst din ansøgning til info@hyglig.dk - der vil løbende blive afholdt samtaler, såfremt din ansøgning og CV bliver taget i betragtning.
Ved ansættelse skal der kunne fremvises en straffeattest.