FORTRYDELSESRET

 

Når du handler på hyglig.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret, hvor du får dine penge refunderet til samme betalingskort som du brugte ved købet. Din fortrydelsesret løber fra den dag ordren modtages af dig eller en anden person som befinder sig på adressen. Bemærk, at hvis du har valgt levering til en pakkeshop så starter fortrydelsesperioden fra den dag pakken leveres i pakkeshoppen. Husk at vedlægge dit ordrenummer for at gøre processen lettere og hurtigere.

Overstående gælder IKKE for julegaver, hvor fortrydelsesretten automatisk løber til 7.1.2023 når vi runder 1. november 2022. Ønsker du at bruge din fortrydelsesret på en udsalgsvarer gælder de 14 dages fuld fortrydelses også her.

Hvis du ønsker at returnere dine varer KAN du følge guiden nedenfor. Du er også velkommen til at købe din egen returfragt og sende med, men vi modtager KUN levering til vores adresse. Husk at gemme dit track and trace, så din pakke altid kan placeres. Bemærk, at hvis pakken forsvinder er det på eget ansvar.

PROCEDURE VED RETURNERING:

 

  • Køb porto til returforsendelse her hos HYGLIG via dette link: 
  • https://return.shipmondo.com/returtilhyglig
  • Porto koster 49 kr. og trækkes fra dit beløb når vi refunderer pengene for din returnering. 
  • Pak varen forsvarligt i originale poser/emballage og udfyld den vedlagt returseddel.
    Varen skal være i samme salgs bare stand som ved modtagelse, hvis det fulde beløb skal refunderes.
  • Aflever pakken til levering og afvent svar fra os.
    Husk altid at få en kvittering på, at du har afleveret din pakke, i tilfælde af at der skulle opstå problemer under forsendelsen.

Du modtager automatisk en bekræftelse pr. mail, når vi har færdigbehandlet din returnering.

Det tager 4-7 hverdage fra vi modtager pakken til at din henvendelse er håndteret. Dog kan der være længere ventetid omkring jul, udsalg og helligdage.

*Du kan ikke fortryde dit køb ved ikke af afhente din pakke hos den valgte pakkeshop. Hvis dette er tilfældet vil der blive pålagt et fragtgebyr på 47 kr. som køber selv betaler. Dette gebyr fratrækkes værdien af din refundering når returpakken behandles.